LOVE

Lip­tai Cla­u­dia na­gyon meg­ijedt: ke­ser­ve­sen zo­ko­gott az es­kü­vője nap­ján

A mű­sor­ve­zető éle­té­nek leg­szebb napja nem in­dult fel­hőt­le­nül, egy pil­la­natra azt hitte, le kell mon­da­nia az es­kü­vő­jét.

Mesebeli helyen, mesébe illő körülmények között mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia. A műsorvezető és kedvese, Pataki Ádám múlt szombaton keltek egybe a családtagjaik és barátaik jelenlétében

Az esküvő néhány részlete ugyan már az elmúlt napokban kiszivárgott, de a friss házasok a Story magazinnak számoltak be a nagy nap minden pillanatáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Bár Claudia és Ádám a vidéki esküvő előtt két nappal az érdi anyakönyvvezetőnél már hivatalosan összeházasodtak, fontosnak tartották, hogy legkedvesebb barátaik előtt is megerősítsék fogadalmukat.

Igaz, eleinte úgy tűnt, erről a tervükről le kell mondaniuk, ugyanis éppen a lakodalom napján soha nem látott vihar csapott le az esküvő helyszínéül szolgáló vidéki településre

"Olyan ítéletidő volt, hogy még az is felmerült: le kell fújni az egész esküvőt! A teljes összeomlás szélén álltam! Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon!

Ültem a faházban, ahova hirtelen belecsapott a villám.

Fülsüketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók.

Eközben a címlapon
A szívem kiugrott a helyéről, azt sem tudtam, mi történik.

Kinéztem az ablakon, vízszintesen álltak a fák a szélvihartól, szakadt az eső, és bokáig ért a víz mindenhol, azon a csodálatos tóparton is, ahol néhány órával később az esküvőnket akartuk tartani.

Nem tagadom, zokogni kezdtem.

Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt az a reggel, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent!" - mondta el a Story magazinnak Claudia, akit végül kedvese nyugtatott meg.

"Úgy tudott megnyugtatni, hogy minden rendben lesz, hogy a végén elhittem neki. Tényleg a legjobb emberhez mentem hozzá!

Úgy bánik velem, mint még soha senki ezelőtt.

Amikor látja az érzelmi hullámzásaimat, nem megijed és lelép a kapcsolatból, mint a férfiak nagy része, hanem tökéletesen reagál" - fogalmazott a boldog ara.

Fotó: Szabolcs László

A vihar aztán elmúlt, a szerelmesek pedig délután a szabadban fogadhattak örök hűséget egymásnak - rendhagyó módon a Csillagok háborúja zenéjére.

Míg Ádám dalszövegekből készített romantikus beszédet, addig Claudia az Aranyhaj és a nagy gubanc című meséből énekelt egy részletet a kedvesének.

Claudiáék szinte mindent úgy csináltak, ahogy korábban megtervezték, egyetlen fontos momentumot változtattak meg: végül mégsem kisfiuk, a másfél éves Marci vitte az oltárhoz a gyűrűket. 

"Nem akartam azon feszülni, hogy Marci odatalál-e hozzánk. Inkább csinálja, amit szeretne. Pont azt nem szerettem volna, hogy kötelezettsége legyen, aminek meg kell felelnie. Úgyis ő viszi szívem gyűrűjét egy egész életen át!"

Az esküvő után először újdonsült anyósa gratulált Claudiának, majd gyermekei és barátai is kifejezték a jókívánságaikat.