LELKIZŐ

Lip­tai Cla­u­diát za­varba hozta kisfia

Cla­u­dia meg­kapó hu­mor­ral és őszin­te­ség­gel ír blo­got he­tente kisfi­á­ról és az anya­ság­gal járó új ta­pasz­ta­la­ta­i­ról. Most ki­de­rül, kire ütött a gye­rek, és mivel hozta za­varba ma­má­ját.
  • Szerző: Buster

Míg Pankánál nagyon hamar kiderült, hogy külső jegyeiben inkább az édesapjára ütött, addig Marcellben a család több tagját is felismerni véli Liptai Claudia, aki heti rendszerességgel vezet blogot a Best magazinban.Legújabb "bejegyzésében" arra a kérdésre keresi a választ, hogy "Vajon kire ütött ez a gyerek...?"

"A genetikai intézetben, ahol elvégeztük a vizsgálatokat, volt egy nagy táblázat, amelyen le volt vezetve, hogy bizonyos szem-szín kombinációkból milyen színű szeme lehet majd a gyereknek. Ádámnak zöld, nekem barna szemem van."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A tapasztalatok szerint én vagyok a dominánsabb, ehhez képest Marci szeme kék.

"Tudom, minden gyerek kék szemmel jön a világra, de úgy tűnik az övé így is marad"

- kezdte Claudia, majd kitért első gyermekére Pankára.

Heti rendszerességgel vezet blogot
Heti rendszerességgel vezet blogot

"Amikor anno Panka megszületett, annyira hasonlított az apukájára, hogy azon szórakoztunk, nála anyasági vizsgálat kéne. Ezzel szemben Marci az elmúlt három hónapban már hasonlított apukájára, anyukájára, és talán még a sosem látott távoli nagybácsira is"

- írta a maga szarkasztikus humorával a TV2 műsorvezetője, aki leginkább attól tartott, hogy nem tud majd mit kezdeni egy kisfiúval lányos anyukaként. "A legnagyobb kihívás azt hittem az lesz, hogy mit kezdjek egy fiúcskatesstel. Lányom van, csak barátnőim vannak, mindig is a lányokkal értettem meg magam jobban."

Eközben a címlapon
Őszintén bevallom, az első pelenkázásnál szinte zavarban éreztem magam.

"Szinte csak félve közelítettem az objektumhoz. De az élet a tökéletességre törekszik, mert mára már minden pelenkázásnál úgy érzem, hogy is élhettem eddig a fiam nélkül"

- osztotta meg gondolatait az olvasókkal Liptai Claudia.