TÜZELŐÁLLÁS

Sze­relmi éle­té­ről val­lott Lewis Ha­mil­ton, sokan meg­döb­ben­tek

A négy­sze­res vi­lág­baj­nok ver­seny­ző­nek nincs ideje a csa­jo­zásra. Ettől füg­get­le­nül sze­retne apa lenni a jö­vő­ben.
  • Szerző: HBK

Hétvégén rendezik a Forma–1-es Szingapúri Nagydíjat, a világbajnoki pontversenyt jelenleg Lewis Hamilton vezeti 30 pont előnnyel Sebastian Vettel előtt. A brit sztár elismerte, annyira leköti a versenyzés, hogy mostanában nincs ideje randizni.

Hamilton a siker érdekében választotta a szingli életet
Hamilton a siker érdekében választotta a szingli életet

„Jelen pillanatban nincs szerelmi életem. Nincs időm a csajozásra, annyira munkamániás vagyok. Rengeteget kell utaznom, nehéz ilyen esetben normális kapcsolatot kialakítani és megtartani. Szóval elhatároztam, hogy addig nem kezdek bele semmilyen komoly dologba, amíg versenyzek”nyilatkozta Hamilton a Timesnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szeretnék gyerekeket, de ott akarok lenni, amikor felnőnek, jó példát akarok mutatni nekik” – tette hozzá a Mercedes sztárpilótája.

Hamilton és Nicole Scherzinger hét évig se veled, se nélküled kapcsolatban élt, ami óriási kihatással volt a brit teljesítményére. Amikor éppen boldog volt, akkor jól vezetett, ellenkező esetben rá sem lehetett ismerni a pályán.