OLDALVONAL

Lewis Ha­mil­ton tet­té­től könny gyű­lik a sze­medbe!

Nem­csak a pá­lyán jobb min­den­ki­nél az öt­szö­rös vi­lág­baj­nok, hanem azon kívül is. Bol­doggá tette egy hal­dokló gye­rek utolsó nap­jait.
  • Szerző: The_M

A pénteki és a szombati napon nem találta a topformáját Lewis Hamilton a barcelonai Forma-1-es nagydíjon. Aztán az Instagramon rátalált egy neki címzett videoüzenetre, egy súlyos beteg kisfiútól. A rajongója szavai annyira feltüzelték, hogy vasárnap hiba nélkül, tökéletes versenyzéssel nyert. A győzelmet az ötéves Harrynek ajánlotta, és már ezzel is nagyon boldoggá tette az angol fiúcskát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A valódi meglepetés viszont csak ezután következett: Hamilton egy igazi Forma-1-es versenyautót, valamint a spanyol nagydíjon kapott trófeáját elküldte Harrynek. A Mercedes csapata a Shaw család kertjében szerelte össze a több millió fontot érő versenygépet, és Harry el sem hitte, hogy a kedvence ilyen ajándékkal lepte meg. A csontrák egy ritka fajtájától szenvedő fiú szülei is nagyon hálásak az ötszörös világbajnoknak, ugyanis Harrynek már csak napjai vannak hátra, de ezt a kevés időt legalább a világ legboldogabb gyerekeként töltheti el, hála Hamiltonnak.

A napilap szerdai számában még több képet láthattok Harryről és a különleges ajándékáról.