KÜLFÖLD

Le­vágta a svéd nő fejét és 130-szor be­le­szúrt a tes­tébe a szí­riai

Za­varta, hogy a szom­szé­dai túl han­go­sak, a meg­gyil­kolt nő pedig ko­ráb­ban egy rasszista meg­jegy­zést tett rá. A bíró dön­té­sé­től vi­szont meg­ijedt...
  • Szerző: SZM

A 26 éves szíriai férfi 2012-ben érkezett az országba. Egy emeletes házban élt és zavarta őt a felette lakó svéd nők hangoskodása. Február huszadikán pedig elszakadt a cérna. Kést fogott és magából kivetkőzve, dühösen felment az emeletre. A nővérek előbb bezárkóztak a fürdőszobába és arra kérték, hogy menjen el.

“Már túl késő” – válaszolta a migráns, majd levágta az egyik nő fejét és még 130 alkalommal belemártotta a kését a testébe. Megszúrta a fiatalabb nőt is, aki már halottnak nézett ki, ezért ott hagyta.

Őt kritikus állapotban szállítottak kórházba, de túlélte a borzalmas eseményeket. A szörnyű tette után a férfi feladta magát a rendőrségen.

A napokban megtartott bírósági tárgyaláson azzal védekezett, hogy az egyik nő korábban rasszista megjegyzést tett rá.A bíróság életfogytiglani börtönre ítélte, valamint 200 ezer euró fájdalomdíjat kell fizetnie az életben maradt nőnek, már ha valaha is lesz annyi pénze. Mellékbüntetésként a bíró elrendelte a gyilkos visszatoloncolását Szíriába, amit a férfi úgy kommentált, hogy ott biztosan meg fogják ölni...

Forrás: Infowars