KÜLFÖLD

Ki­vé­te­les ocs­mány­ság­gal il­lette utas­tár­sait a nő: durva, ami aztán tör­tént

A ha­tal­mas utas­for­ga­lom mel­lett min­dig elő­for­dul­nak ki­rívó ese­tek, ám ami a minap tör­tént a Uni­ted Air­li­nes já­ra­tán, arra na­gyon so­káig em­lé­kezni fog­nak azok, akik épp a fe­dél­ze­ten tar­tóz­kod­tak.
  • Szerző: F. E.

A United Airlines az egyik legnagyobb légitársaság az Amerikai Egyesült Államokban, rendkívüli forgalmat bonyolít. A Las Vegasból New Jersey-be induló járaton történt ügy vége az lett, hogy a légi kísérők leszállítottak a fedélzetéről egy nőt, aki valóságos hisztirohamban tört ki, miután megtalálta a sorok közt a helyét  - számolt be az incidensről a Huffington Post. A nő méltatlankodva rikácsolt:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Nem férek el! Mindkét oldalamon akkora utas ül, hogy nekem nem marad elég hely!"

A légiutas-kísérő először úgy oldotta meg a helyzetet, hogy átültette a nőt egy másik ülésbe. Ám alighogy az utas helyet foglalt új helyén, máris a salátát követelte - mindezt még felszállás előtt.

A bajt csak tetézte, amikor egy másik utas megjegyezte, hogy ez már mindennek a teteje, amit csinál.

"Akkor ülj be te a két sertés közé!"

- ez volt a nő gyors válasza, és ezt már a személyzet sem hagyhatott annyiban, így végül a hölgyet leszállították a gépről, és végre kellemetlenségek nélkül indulhattak New Jersey felé.

A társait lesertésező utas végül csak a másnap reggeli járattal utazhatott tovább.