LELKIZŐ

Le­sújtó hír jött Zámbó Jimmy csa­lád­já­tól: a Ki­rály édes­anyja a fel­épü­lé­sért küzd

Anna néni már a ka­rá­csonyt sem tölt­hette ott­hon, a sze­ret­tei kö­ré­ben.
  • Szerző: Ripost

A sors újra lesújtott Zámbó Jimmy családjára: a Királynak is nevezett énekes 18 éve, 2001. január másodikán lőtte fejbe magát, ám édesanyja nem emlékezhet nyugodt és méltó körülmények között a tragikus balesetre.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy azt a is megírta, Anna nénit szörnyű baleset érte, így a karácsonyt és a szilvesztert sem tudta otthon, szerettei körében megünnepelni. A 90 éves, súlyos szívbeteg és pacemakeres Anna néni ébredés után megszédült, csípőcsontját és három bordáját törte, így az ünnepeket is a kórházban töltötte.

„Várat még magára a gyógyulás, de lábra szeretnék állni. Egyébként már megy, ha a gyerekek itt vannak. Nem kell támogatni, de ha ők itt vannak velem, az biz­tonságot ad. Ott szeretnék lenni a fi­am február 23-i emlékkoncertjén" – mondta a Borsnak Anna néni, akit gyerekei, Tihamér, Marietta és Árpy mindenben segítenek, felvált­va ülnek a kórházi ágya szélén.

Az idős asszonynak nagy szerencséje, hogy lánya, Marietta mellette lakik, őt hívta ugyanis, amikor a baleset érte.

„Meg kellett műteni, szegecseket kapott a csontjaiba. Anyu erős asszony, már csak azért is, amit át kellett élnie. De most elég­gé összetört, nagy fájdalmai vannak, és azért ez egy nagy műtét volt. Akkor ijedt meg legjobban, amikor az orvosok azt mondták, ha nem műtik meg, többé nem áll­hat lábra. Itt az öcsém halá­­lá­nak évfordulója is, ez sem segít neki lelkileg" – magyarázta Árpy a lapnak.