KÜLFÖLD

Le­sújtó hír jött a kis Mad­die-vel kap­cso­lat­ban, de va­lami nem stim­mel

A kis­lány ügye 12 éve meg­ol­dat­lan, de egyre több rész­let lát nap­vi­lá­got. Úgy tűnik, a rend­őr­ség sem lát tisz­tán.
  • Szerző: Ripost
Forrás: Melanie Maps/AFP
Forrás: Melanie Maps/AFP

A 2007-ben Portugáliában eltűnt kislány, Maddie McCann ügye tovább bonyolódik. A rendőrség egy német pedofilt gyanúsít, csakhogy a lehetséges tettesről ellentmondásos információk derültek ki.

Egy korábbi detektív azt nyilatkozta, hogy a hatóságok fontos információkat hagytak figyelmen kívül a gyerekgyilkos pedofillalkapcsolatban - írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A korábban három gyermeket megölő férfi Portugáliában volt, amikor Maddie-nek nyoma veszett, és valóban hasonlít egy fotóra, amelyen egy alak látszik, aki egy kislányt - az elképzelések szerint Maddie-t - tartja a kezében. A férfi azonban korábban mindig csak kisfiúkat molesztált, ezért az egykori nyomozó szerint különös lenne, ha "profilt váltott volna", és  hirtelen kislányokat kezdett volna rabolni.

A McCann családszóvivője ugyanakkor azt mondta, igenis lehetséges, hogy az említett pedofil áll lányuk eltűnésének hátterében.