DIÉTA

Le­rob­bantja rólad a has­há­jat ez az 5 pri­mi­tív ital

A fo­gyó­kú­rá­zók több­sége a hasi háj­tól sze­retne a leg­gyor­sab­ban meg­sza­ba­dulni. Ez azon­ban nem min­dig egy­szerű, rá­adá­sul na­gyon nagy szá­za­lék­ban a di­é­tán múlik. Ez az 5 egy­szerű, de nagy­szerű in­ni­való vi­szont se­gít­het.
címkék:

A rengő pocak nem esztétikai kérdés, egyszerűen veszélyes: a szervek között helyet foglaló zsigeri zsír ugyanis sokféle betegség, többek között a szívbetegségek, a stroke, valamint a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát is növeli. A leghatékonyabban megfelelő, alacsony szénhidráttartalmú, cukormentes diétával lehet megszabadulni a zavaró hasi zsírtól. Ez az öt ital viszont rásegíthet a helyes étrend hatására.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Víz

Az egyszerű, sima csapvíz a legjobb fogyasztó ital. Ha eleget iszol belőle, különösen étkezés előtt, akkor kevesebbet eszel, ettől pedig fogyni fogsz. Ha unod a sima vizet, akkor tegyél bele pár szem gyümölcsöt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Kávé

A kávét több kutatás is kapcsolatba hozta már a fogyással, és edzés előtt is hasznos, mivel növeli a teljesítményedet. Egyes vizsgálatok szerint a szívnek sem árt, sőt, akár jót is tehet neki.

Zöld tea

A zöld tea, különösen a matcha tele van antioxidánsokkal, amelyek felpörgethetik az anyagcserédet. Koffeintartalma pedig javítja a teljesítményt. Egy kis sovány tejjel is ízesítheted, de a készen kapható matcha lattékkal vigyázz, ha fogyni akarsz, mert rengeteg cukor lehet bennük!

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Gyömbértea

A forró gyömbértea csökkenti az éhséget, így kevesebbet fogsz enni. Ráadásul növeli a szervezet hőtermelését, ettől pedig több zsírt égetsz el.

Almaecet

Az egy kanál almaecettel ízesített víz serkenti a zsírégetést, lelassítja az élelmiszerek feldolgozását, amitől tovább érzed magad jóllakottnak, így kevesebbet eszel.

Eközben a címlapon
címkék: