NAPI UFÓ

Ki­de­rült az igaz­ság a 13 ezer éves­nek hitt mű­hold­ról

El­ké­pesztő vi­deók ke­rül­tek elő a Fe­kete Lovag mű­hold­ról. Mind­két fel­vé­tel le­rántja a lep­let az ősi űr­esz­köz­ről, csak­hogy tö­ké­le­te­sen el­lent­mon­da­nak egy­más­nak!

Egyes híresztelések szerint, amelyek egy igen nyakatekert magyarázat alapján állítják, már 13 ezer éve kering a földünk körül a Black Knight, vagyis a Fekete Lovag elnevezésű űreszköz és az Annunakiknak is köze lehet hozzá. Bár legtöbben műholdnak nevezik, valószínűleg inkább csak földkörüli pályára kényszerült, vagyis nem műholdként indult a pályafutása... A különös eredettörténetről itt olvashattok!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy lelkes 3D-s modellező szakember vette a fáradtságot, hogy az eddig valaha készült összes fotó felhasználásával rekonstruálta a rejtélyes égi tárgy valódi alakját. Nagy valószínűséggel némi fantáziát is vitt a projektbe, így született meg az ősi földönkívüli űrhajó majdnem tökéletes három dimenziós modellje. - írja a napiufo.hu.

A 3D-modellről itt nézheted meg a videót!

Igen meggyőző, és izgalmas látni egy valódi földönkívüli gépet a maga teljes részletességében, azonban ha alaposabban megnézzük azokat a képkockákat, ahol összehasonlítja a modellt és a valódi fotókat, nem igazán stimmel minden részlet, kiálló dudor és csücsök.

Van ezzel kapcsolatban egy jó, és egy rossz hírünk! A jó, hogy valaki elkészítette egy darabka papírlap felhasználásával a Black Knight fotók alapján a tökéletesen hasonlító modellt. A rossz hírrel viszont sok lelkes hívőt le fogunk most lombozni, ugyanis kiderült, hogy egyáltalán nincs űrhajó alakja. Az ügyes fickó megfigyelte a fotókat és úgy gyűrte, szaggatta a papírdarabot, hogy az minden szögből stimmeljen. A végeredmény eléggé lehangoló... viszont minden dudor és kiszögellés passzol. A leleplező videót ide kattintva nézheted meg!

Lehet, hogy mégis a NASA-nak volt igaza, amikor azt állította, hogy a különös tárgy valójában egy űrhajó hővédő ponyvájának egy jókora darabja? Bár, miért éppen ezt hinnénk el, amikor a felfedezése óta legalább tucatnyi dologgal magyarázták az ismeretlen tárgy mibenlétét. És mindegyik hivatalos magyarázat volt...

Eközben a címlapon

Mindenki döntse el maga, hogy melyik elmélet áll közelebb a szívéhez...