HŰHA

Hal­lat­lan, nem haj­landó 25 év alat­ti­ak­kal ran­dizni az apu­testű sztár

Az Oscar-díjas szí­nészt még soha senki nem látta idő­sebb nő tár­sa­sá­gá­ban, pedig már a negy­ve­nes évei kö­ze­pén jár.
  • Szerző: Ripost

A 44 éves Leonardo DiCaprio és barátnői között egyre nagyobb korkülönbség van. Az Oscar-díjas sztár ugyanis mindig a legfiatalabb modellek és színésznők közül választ. Most pedig egy internetező a  grafikont is készített a randevúzási szokásairól, amelyből egyértelműen kiderült: a színész sosem volt kapcsolatban 25 évnél idősebb nőkkel. Átlagosan pedig 22,9 évesek szoktak lenni a barátnői a Reddit felhasználójának adatai alapján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A táblázat Leo legutolsó nyolc kapcsolatát foglalja magába. A legfiatalabb, akivel valaha összejött, Gisele Bündchen volt még 1999-ben, a modell akkor még csak a 18. életévét töltötte be. Öt évig voltak együtt, 2004-ben szakítottak.

A grafikon szerint DiCaprio életében csak három nő volt, aki egyáltalán elérte a 25 éves kort a kapcsolat alatt, Bar Refaeli, Kelly Rohrbach és Nina Agdal lettek így a sztár legidősebb partnerei.

A visszatérő főszereplője jelenleg a nála 23 évvel fiatalabb, 21 éves argentin színésznővel, Camila Morronéval randizgat, először 2017 decembere óta - írja a Daily Mail.