SZTÁRDZSÚSZ

Túl szé­pek a szü­lei, de­pressziós lett a sztár­cse­mete

Lenny Kra­vitz lánya so­káig kép­te­len volt el­vi­selni a tu­da­tot, hogy csak szép em­be­rek ve­szik körül, ezért sa­nyar­gatni kezdte magát.
  • Szerző: The_M

Korábban is nyíltan beszélt arról Zoe Kravitz, hogy egy évtizeden át komoly étkezési és önértékelési zavarokkal küzdött, de az okokat csak most árulta el. A Hatalmas kis hazugságok című sikersorozat sztárja a szülei, valamint a szülei partnerei miatt volt depressziós. Ugyanis mindenki túlságosan szép volt körülötte, és hozzájuk képest magát csúnyának és kövérnek látta.

Zoe édesapja Lenny Kravitz, aki a zenei nagysága mellett a világ egyik legszexisebb férfija is. Miután elhagyta Zoe anyját, olyan barátnői voltak, mint Adriana Lima, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Naomi Campbell vagy Vanessa Paradis. Zoe édesanyja, Lisa Bonet modell-színésznő, és az egyik legegzotikusabb szépségként tartják számon. A férje pedig nem más, mint a jelenleg hazánkban forgató Jason Momoa. Vagyis a szexi apa mellé Zoe kapott egy szexi mostohaapát is.

Zoe, Lenny és Lisa
Zoe, Lenny és Lisa

A fiatal színésznő 13 éves korától kezdve bulimiával és anorexiával küzdött. Aztán 23 évesen, szilveszter éjjel a semmiből megvilágosodott, és rájött, hogy nem kell magát a környezetéhez mérnie. Az azóta eltelt 7 évben már kiegyensúlyozott, és nem zavarja a sok szép ember.