KÜLFÖLD

Le­lökte a szik­lá­ról a tu­ris­tát az olasz ten­ger­par­ton egy tu­né­ziai

Leg­alábbis ezt gon­dolja az ügyész­ség, amely sze­rint a vég­ze­tes bal­eset sze­xu­á­lis erő­szak köz­ben tör­tént. A nő to­ló­székbe ke­rült, és lehet, hogy már soha többé nem tud járni.
  • Szerző: SZM

Egy tunéziai migráns, Zied Yakoubi az olasz tengerparton, San Remóban lelökte a kilátó sziklájáról a képen látható orosz származású német turistát, Alena Sudokovát.

Forrás: Yotube

Alena 230 métert zuhant, és bár a csodával határos módon nem halt meg, a sérülései miatt lehet, hogy soha többé nem tud majd járni. Jelenleg is tolószékben közlekedik. Az ügy azért húzódott, mert a hatóságok több hónapi vizsgálat után sem tudták bebizonyítani, hogy igazából mi történt.

Szemtanúk azt állították, hogy a pár veszekedett, a férfi pedig többször is megpofozta a nőt. Az eset után pedig egyesek sírni látták őt a kilátónál lévő padok egyikén, miközben a tenyerét az arcába temette.

A letartóztatott bevándorló azt állította, hogy ő megakadályozta volna a tragédiát, de már nem sikerült neki. Azt, hogy szándékosan tolta volna Szodukovát a szirtre, még nem sikerült bebizonyítani.

Mindenesetre a vádat, egy németországi kihallgatás után ez év januárjában Barbara Bresci, az olasz Imperia ügyésze szexuális erőszakra változtatta. Az ügy azért került az IlGiornale címlapjára, mert az ügyészség napokon belül vádat fog emelni a tunéziai férfi ellen.

Forrás: Breibart

Eközben a címlapon