NÍNÓ

Le­kap­csol­ták a sza­dista pe­dofilt, in­ter­ne­ten ke­reste ál­do­za­tait

Egy 55 éves német férfi Flo­ri­dába re­pült, hogy sza­do­m­azo szexre kény­sze­rít­sen rá egy 13 éves kis­lányt.
  • Szerző: F. G:
Meinard Kopp szerencsére nem sokkal június 16-i landolása után már az amerikai szövetségi nyomozóiroda (FBI) vendégszeretetét élvezte. A pedofil ugyanis nem egy apukával chatelt, aki hagyta volna, hogy megerőszakolja a lányát, hanem egy ügynökkel, aki egy átfogó akció keretében épp ilyen emberek begyűjtésére szakosodott - írja a Daily Mail.
Azt is elmondta az ügynöknek online, hogy korábban több gyermekkel is fajtalankodott, részt vett  egy 11 éves kislány bántalmazásában, akit a saját apja segítségével vertek meg.
A pedofil június 16-án érkezett meg az orlandói nemzetközi repülőtérre, ahol az a férfi várta, akivel az interneten beszélgetett. Közösen indultak el autóval a reptérről, majd a szervezett akció keretében egy egyenruhás rendőr félreállította őket, és őrizetbe vették Koppot. Kopp minden ellene felhozott vádat elismert, amennyiben elítélik, életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat. 
Az átfogó titkos akciót, amely keretében ezt a pedofilt is elfogták, áprilisban indították el a "Biztonságos Gyerekkor" projekt keretein belül.