SIKK

Visz­lát, hosszú haj: 2019-ben ez a fri­zura lesz a menő

Mo­dern és rend­kí­vül trendi haj­di­vat­tal ke­cseg­tet az idei év, jö­het­nek a rövid fri­zu­rák! Nem­csak ké­nyel­me­sek, sze­xik, de se­gít­sé­gük­kel jó pár évet le is ta­gad­hatsz a ko­rod­ból, mivel fi­a­ta­lí­ta­nak! Végy egy nagy le­ve­gőt és irány a fod­rász!

Egy jól megválasztott rövid frizura éveket fiatalít! Ráadásul eszméletlen, mennyi variáció létezik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: 123RF

Mutatjuk is gyorsan az új szezon legmenőbb trendjeit!

1. Se nem hosszú, se nem rövid

Fotó: 123RF

A szélfútta frizura ad egy fiatalos bájt a megjelenésnek. Az pedig tuti, nem kell túl sok ideig bajlódnod a beszárítással.

2. Trükkös dögös

Erős hatást érhetsz el, ha frizurád révén nagyobb hangsúlyt kap a tekinteted. Fésüld hátra a hajad, rögzítsd egy kis lakkal és máris biztosra veheted a sikert!

3. Homlokba zuhanó pajkos tincsek

Az enyhe asszimmetria ad egyfajta könnyű bájt ennek a frizurának. De a legjobb benne az, hogy reggel pillanatok alatt elkészíthető a tükör  előtt.

Eközben a címlapon

4. Szemüveghez telitalálat!

Fotó: 123RF

A szemüvegkerettel kombinált,  ügyesen befésült frizura  ad egyfajta összeszedett megjelenést. Ráadásul imádják a férfiak, mert szerintük nagyon szexis!

5. Rendkívül rövidre vágott, vagány fazon

Fotó: 123RF

Kell hozzá némi bátorság, viszont éveket fiatalít! 

6. Vörös kócos

Fotó: 123RF

Nincs szexibb viselet , mint a pimaszvörös hajszín és a felnyírt fazon párosítása!

7. Látványos szélfútta

Merész? Naná! Épp ez a fantasztikus ebben a fazonban, hogy 50 fölött is bátran vállalható! Ráadásul látványos fülbevalóvalpárosítva abszolút telitalálat! Maximálisan ajánlott az örökké fiatal nőknek, akik fejükbe vették, hogy semmi kedvük megöregedni...