RIPOSTER

Le­csa­pott a TEK: Össze­han­golt ak­ciót haj­tot­tak végre Bu­da­ke­szin

A férfi ellen rab­lás, lopás, jármű ön­ké­nyes el­vé­tele, sik­kasz­tás és most már fo­goly­szö­kés miatt is el­já­rást foly­tat a Ceg­lédi Rend­őr­ka­pi­tány­ság
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 48 éves jászkíséri férfi ellen rablás, lopás, jármű önkényes elvétele, valamint sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az illetékes járásbíróság az eljárás során a gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el, amelynek szabályait a férfi 2018. november 13-án megszegte, az elektronikus nyomkövető eszközt lábáról eltávolította és kijelölt tartózkodási helyéről megszökött.

A ceglédi rendőrök adatgyűjtést követően megállapították az elfogatóparancs hatálya alatt álló férfi tartózkodási helyét, elfogására pedig a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, akik március 25-én reggel Budakeszin fogták el a célszemélyt.

EZT OLVASTAD MÁR?

A férfit előállítását követően fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Ceglédi Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

címkék: