KÜLFÖLD

Le­buk­tak!? 41 férfi és 3 nő ellen nyo­moz­nak kis­ko­rúak meg­ron­tása miatt

A banda három brit vá­ros­ban erő­sza­kos­ko­dott évek­kel ez­előtt, de csak most merte őket fel­je­len­teni négy nő, aki­ket 12-16 éves ko­ruk­ban meg­erő­sza­kol­tak.
  • Szerző: SZM

1 millió szexrabszolga van Nagy-Britanniában - Sarah Champion, Rotherham országgyűlési képviselőjének ez a becslése nagy port vert fel néhány éve. Erről szólt Peter McLaughlin „Könnyű préda” c. könyve is, amely a brit gyermekek tömegeit megerőszakoló muszlim bandákkal foglalkozott.

Az esetek nagyon nagy része azért marad rejtve, mert az alkoholhoz és droghoz szoktatott kiskorúak senkinek nem mernek beszélni róla.

Az, hogy most 41 férfi és 3 nő ellen eljárás indult, annak köszönhető, hogy négy egykori kislány, immár felnőtt nőként, hajlandó volt ellenük vallomást tenni.

Őket 1995 és 2002 között a Dewsbury és a Batley területén bántalmazták szexuálisan.

Így lehet az, hogy a legidősebb gyanúsított férfi már 83 éves. és a legfiatalabb is már 39.Őket az elmúlt hét végén tartóztatták le, majd a többieket is Kirklees, Bradford, Leeds és West Yorkshire más részein.

Seth Robinson, a nyomozás vezetője azt kérte, hogy mindenki, aki szexuális bántalmazás áldozata lett, akár nemrégiben, akár sokkal korábban, jelentse azt a rendőrségen. Erre azért van szükség, mert a gyanúsítottak egyelőre szabadlábon védekezhetnek, amíg nincs ellenük elegendő terhelő bizonyíték.

Forrás: Dailymail

Eközben a címlapon