KÜLFÖLD

Lebuktak!? 41 férfi és 3 nő ellen nyomoznak kiskorúak megrontása miatt

A banda három brit városban erőszakoskodott évekkel ezelőtt, de csak most merte őket feljelenteni négy nő, akiket 12-16 éves korukban megerőszakoltak.
  • Szerző: SZM

1 millió szexrabszolga van Nagy-Britanniában - Sarah Champion, Rotherham országgyűlési képviselőjének ez a becslése nagy port vert fel néhány éve. Erről szólt Peter McLaughlin „Könnyű préda” c. könyve is, amely a brit gyermekek tömegeit megerőszakoló muszlim bandákkal foglalkozott.

Az esetek nagyon nagy része azért marad rejtve, mert az alkoholhoz és droghoz szoktatott kiskorúak senkinek nem mernek beszélni róla.

Az, hogy most 41 férfi és 3 nő ellen eljárás indult, annak köszönhető, hogy négy egykori kislány, immár felnőtt nőként, hajlandó volt ellenük vallomást tenni.

Õket 1995 és 2002 között a Dewsbury és a Batley területén bántalmazták szexuálisan.

Így lehet az, hogy a legidősebb gyanúsított férfi már 83 éves. és a legfiatalabb is már 39. Õket az elmúlt hét végén tartóztatták le, majd a többieket is Kirklees, Bradford, Leeds és West Yorkshire más részein.

Seth Robinson, a nyomozás vezetője azt kérte, hogy mindenki, aki
szexuális bántalmazás áldozata lett, akár nemrégiben, akár sokkal korábban, jelentse azt a rendőrségen. Erre azért van szükség, mert a gyanúsítottak egyelőre szabadlábon védekezhetnek, amíg nincs ellenük elegendő terhelő bizonyíték.

Forrás: Dailymail