LELKIZŐ

Le­bu­kott: Ti­tok­ban sza­kí­tott ba­rát­nő­jé­vel a nép­szerű ma­gyar ze­nész!

Nem­rég még gyer­me­ket akart pár­já­tól, ma vi­szont már ma­gá­nyo­san hajtja álomra fejét a le­gen­dás ma­gyar rock­banda gi­tá­rosa. Hosszú hall­ga­tás után most el­árulta, miért ért véget kap­cso­lata.
  • Szerző: Doris

Klicska Lászlót sokan Keresztes Ildikó párjaként ismerték meg, majd, miután szakítottak, az Edda gitárosa egy fiatal edzőnő oldalán találta meg a boldogságot.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy már az esküvő és a gyerekvállalás is szóba került. A csinos Betty akkor azt mondta, két gyerekkel, egy kisfiúval és egy kislánnyal szeretné megajándékozni szerelmét, ez ellen pedig az 51 éves zenésznek sem volt kifo­gása.

EZT OLVASTAD MÁR?

Ebből azonban már nem lesz semmi, a pár ugyanis több mint négy év után szakított egymással.

"Lehet, hogy a korkülönbségből adódott, de rájöttem, lassúbb, visszafogottabb vagyok Bettynél, az életvitelünk más volt. Ő pörgősebb, én cammogósabb lettem, valószínűleg a korom miatt"

- elmélkedett a Blikknek Kicska László, aki a szakítás ellenére jó viszonyt ápol egykori kedvesével.

"Sok közös dolgunk van még, nagyon szurkolok neki új munkájához. Fitnesz­edzőként dolgozik, újabban már versenyeken is indul, és szép eredményei vannak. Mivel én is sportolok, háromszor egy héten teniszezem, felnézek rá, mert kemény és kitartó. Nagyra értékelem az akaraterejét, amire nagy szüksége van a diéták és az edzéstervek betartásában."

Eközben a címlapon

- mesélte a zenész, aki egyelőre élvezi a szingliséget.