FÜLES

Lebukott John Travolta és Tom Cruise

A két leg­is­mer­tebb szci­en­to­ló­gus kap­cso­la­tá­ról sok min­dent el­árult egy­kori hí­vő­tár­suk.
  • Szerző: The_M

Kitálalt a szcientológusok floridai központjának egykori dolgozója, és többek közt a sztárhívők titkait is kifecsegte. Brendan Tighe beleszületett a vallásba a szülei révén, és egészen 2009-ig a tag is maradt. A 37 éves férfi a biztonsági szolgálatban töltött be pozíciót, és leginkább Tom Cruise védelmét látta el, így elég sok mindent hallott és látott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Például azt, hogy John Travolta és a Mission: Impossible filmek főszereplője a valóságban gyűlölik egymást, csak marketinghúzás a barátságuk.

Travolta az első perctől kezdve utálja kollégáját, ugyanis Tom érkezéséig ő volt az egyház fejének a kedvence. Azonban hiába volt a leghűségesebb sztártag Travolta és szervezte be a legtöbb embert az egyházba, David Miscavige mégis Cruise-t nevezte meg helyettesének, és tüntette ki a legrangosabb címükkel 2008-ban.

John ezért többször sértődött hangvételű levelet írt Miscavige-nek, de mindig rendre lett utasítva, és a nyilvánosság előtt igazi vezetőként kell Tomot emlegetnie, miközben egy senkinek tartja.