TESTFACTOR

Le a nyeregtáska-hájjal! 7 szuper gyakorlat és feszes lesz a popsi

A következő bombabiztos gyakorlatok segítségével nemcsak a popsi, de a belső combok is csodásan formálódnak! Ráadásul csak napi 5 percre van szükséged és kerekebb lesz a popsid, mint valaha!

Nincs több kifogás, a következő gyakorlatok egyszerűek, hatásosak és csak napi pár percet vesznek igénybe. Hozd magad formába, még ma kezdd el őket!

1. Kereszt-terpesz

Kiindulási helyzet: Lábak széles terpeszben, kezeket a térdre helyezed, lábfejek kissé oldalra néznek.

Gyakorlat: A kiindulási helyzetből ugorj fel, miközben keresztezed a lábaidat, hátad egyenesen tartod, majd visszatérsz a terpeszbe. Ismételd meg a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül.

2. Oldalterpesz

Kiindulási helyzet: Egyenes alapállás.

Gyakorlat: Lépjél széles terpeszben  jobb oldalra, karokat mellkas előtt összekulcsolod, majd visszaugrasz az alapállásba és ugyanezt a bal lábaddal, bal oldali kitöréssel ismétled 30 másodpercen keresztül.

3. Keresztugrás

Kiindulási helyzet: Lábak terpeszben, karok oldalra nyújtva.

Gyakorlat: Bal lábaddal előre ugrasz, a jobbal pedig hátra. Karodat elöl keresztezed, majd visszaugrasz kiinduló helyzetbe és ellentétes oldalon ugyanúgy kiugrasz elöl keresztezve a kezeket. Ismételd meg a gyakorlatot 30 másodpercig.

4. Guggolás súlyzóval

Kiindulási helyzet: Állj széles terpeszbe, lábfejek oldalra néznek. Karok fej fölé megemelve, súlyzóval a kézben.

Gyakorlat: Lassan leguggolsz miközben a karokat a fejed mögé engeded és érzed, hogy feszesednek az izmok a popsi és a belső combok területén. 30 másodpercig végezd a gyakorlatot.

5. Kitörés oldalra

Kiindulási helyzet: Állj egyenesen, karok összekulcsolva a mellkas előtt.

Gyakorlat: Kilépsz oldalra és megfeszíted az izmaidat, majd visszalépsz alaphelyzetbe és a másik oldalon ismétled a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül.

6. Lábollózás

Kiindulási helyzet: Feküdj a hátadra, helyezd a tenyeredet a popsid alá.

Gyakorlat: Lábfejeket kifelé fordítva megemeled a lábaidat és kétszer keresztezed először a bal és a jobb lábadat. Ez a gyakorlat hatásosan nyújtja a belső comb izmait, egy percen keresztül végezd.

7. Csípőemelés újratöltve

Kiindulási helyzet: Feküdj le hanyatt, karokat tenyérrel lefelé helyezd a tested mellé, lábakat emeld meg és tegyél egy párnát a térdek közé.

Gyakorlat: Emeld meg a csípődet miközben térdeiddel összeszorítod a párnát és marad így pár másodpercig. Ezt a gyakorlatot is ismételd egy percig.

Ha a napi edzés során úgy érzed, hogy egyre könnyebbé váltak a gyakorlatok, akkor duplázd meg az időtartamot.

Kellemes formába lendülést!

És ezeket olvastad már?