HŰHA

Ha­tal­ma­sat vil­lan­tott Meg­han her­cegné, nem le­he­tett más­hova nézni

A vá­ran­dós her­cegné szinte su­gár­zik a bol­dog­ság­tól, de megint olyat tett, ami­nek II. Er­zsé­bet nem fog örülni.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercegnéje csatlakozott Annie Lennox-hoz a nemzetközi nőnapon a királynő Commonwealth Trust nevű szervezete által rendezett eseményén, és megint magára vonta az összes figyelmet.

Merész ruhát választott.
Merész ruhát választott.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A várandós Meghan Markle lélegzetelállítóan szép volt 185 fontos (átszámítva 68 ezer forintos) fekete fehér Reiss ruhájában és 1245 fontos (457 ezer forintos) Alexander McQueen blézerében. A hercegné egyébként péntek reggel óta a Commonwealth Trust alelnöke, a rendezvényen pedig a modell és aktivista Adwoa Aboah és Julia Gillard, korábbi ausztrál miniszterelnök társaságában vett részt.

A beszélgetés alatt Harry herceg felesége ismét megszegte a királyi család protokollszabályait és keresztbe tette a lábát, de ha ez nem lenne elég, megvillantotta feszes combját is. A gyönyörű kismama láthatóan nem zavartatta magát, hogy mindenki fedetlen combját bámulja, ő a babájával volt elfoglalva. Az mondta:

Érzem a feminizmus embriójának rúgásait. Imádom. Legyen fiú vagy lány, bármi, ő a mi kis pocaklakónk.

A Daily Mail szerint a hercegné szavaival Johanna Demetrakas 2018-as feminista filmjére utalt, amiben a komikus Lily Tomlin szintén a "feminizmus embriójának rúgásairól" beszél.