SIKK

Lát­ha­tat­lan mell­tartó lett a nők új ked­vence

Kevés nő te­heti meg, hogy mell­tartó nél­kül in­dul­jon útnak, pedig sok nyári ruha alatt egy­ál­ta­lán nem mutat szé­pen ez a fe­hér­nemű. Íme, a meg­ol­dás!
  • Szerző: Z.B.

Sok divattervező elfeledkezik a praktikumról, amikor megalkotja a színes, vastagpántos melltartókat, amiket képtelenség eltakarni ruhával, mert minden anyagon átütnek. Azonban a hétköznapokon olyan eseményeken is meg kell jelenniük a nőknek - például szülői értekezleten, keresztelőn, vagy egy fontos tárgyaláson -, ahol nem ajánlott kirakatba tenni sem a melleket, sem azt, ami tartja őket.

A legjobb, ha minden ruha alá, legyen az fekete, fehér vagy színes, olyan melltartót vásárolsz, ami nagyon hasonlít a bőröd színéhez. A nude árnyalatok ugyanis láthatatlan fehérneműként fognak funkcionálni, de közben mégis ellátják a feladatukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Egy elegáns ruha alá választhatsz vékony pántosat és dögös csipkét!

Fotó: Pinterest

2. A mély dekoltázshoz mindenképpen mélyen vágott melltartó illik, ami pont úgy néz ki ruhában, mintha nem lenne rajtad semmi, mégis feszesen tartja a kebleket.

Fotó: Pinterest

3. Egy laza nyári szett vagy atléta alá érdemes a legkényelmesebb darabot viselni.

Fotó: Pinterest

4. Elegáns pezsgőszín szexi hímzésekkel. A bugyinál ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a melltartónál. Tévhit, hogy olyan színűt kell felvenni, amilyen nadrág van rajtad.

Eközben a címlapon
Fotó: Pinterest

5. A lágyan dekoltált felsőt kombináld a klasszikus formával és kialakítással. Egy kis push uppal felturbózhatod a kebleidet.

Fotó: Pinterest

6. Sportoláshoz is nyugodtan viselheted a nude, pasztell színeket.

Fotó: Pinterest