TESTFACTOR

Lapos has 7 nap alatt? Nem le­he­tet­len!

Már egy hét alatt sokat te­hetsz azért, hogy kes­ke­nyebb le­gyen a csí­pőd és la­po­sabb a hasad. Mu­tat­juk a leg­fon­to­sabb tip­pe­ket, amik­kel gyor­san for­mába len­dül­hetsz.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Néhány nap alatt nem lehet megszabadulni az összes feleslegtől, amit nem szeretnél magadon látni, de sokat tehetsz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben.

Feszes és lapos hasat varázsolhatsz magadnak néhány trükkel. Így, ha valamilyen alkalomra készülsz, és szeretnél dögös lenni a legszűkebb rucidban, érdemes kipróbálni ezt az egyhetes tervet!

Fotó: 123RF

Mit nem szabad?

Egy hétig el kell felejtened mindent, ami puffaszt. Le kell mondani a szénsavas üdítőkről és a bubis vízről is. Ne kerüljön a tányérra kenyér, tészta, vörös hús, kerüld az édességet és a cukrot. Az alkohol is ezen a listán foglal helyet.

Mit szabad? (Sőt kötelező!)

Minden nap igyál meg reggelire egy pohár frissen facsart narancslevet, napközben pedig 2,5 -3 liter sima vizet. A tányérra sok natúr csirkemell vagy hal kerüljön, illetve párolt zöldség és gyümölcs.Minden nap kötelező a mozgás, minden második nap 30 perc kardió edzéslegyen a program, a köztes napokon pedig a kedvenc hasizomgyakorlataid!

címkék: