INSIDER

Lak­ta­nyákba te­le­pí­tené a be­ván­dor­ló­kat Soros em­bere

A Fi­desz sze­rint Ka­rá­csony Ger­gely, az MSZP-Pár­be­széd mi­nisz­ter­el­nök-je­löltje hasz­ná­la­ton kí­vüli lak­ta­nyákba te­le­pí­tené be a mig­rán­so­kat.
  • Szerző: RIPOST

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton a Hunyadi-laktanyánál azt nyilatkozta: az MSZP egyik elnökségi tagja a minap arról beszélt, csak a választás után árulják el, betelepítenek-e migránsokat vagy sem.

A választás közeledtével az ellenzék titkolózni próbál, és összevissza hazudozik a bevándorlás kérdésében, azonban hogy valójában mit gondolnak, az kiderül abból, hogy Karácsony Gergely korábban arra tett javaslatot: a kötelező kvóta elfogadását követően nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat - mondta a kormánypárti politikus, jelezve, hogy Magyarországon körülbelül 20 ilyen laktanya van mintegy tízezer férőhellyel.

A frakciószóvivő szerint a nyugati országokban is így zajlik: először ilyen tömegszállásokon helyezik el a migránsokat, és amikor ezek megtelnek, következhetnek a közintézmények, az önkormányzati lakások. "A bevándorlóországokban sajnos ez ma már valóság" - jegyezte meg.

Ha az áprilisi választáson Soros emberei győznek, akkor Magyarország is erre a sorsra jut majd,

nálunk is ez lesz majd a valóság, mert bevándorlóországot fognak csinálni Magyarországból

- mondta Halász János. Szavai szerint ezért is folynak az egyezkedések a kulisszák mögött, köttetnek a "paktumok" az ellenzéki pártok között a "Soros-hálózat" segítségével, hogy a választáson a nemzeti, bevándorlásellenes jelölttel szemben csak egy bevándorláspárti jelölt induljon.

Eközben a címlapon