LELKIZŐ

Újabb csapás - Gyászol Lajsz András

A kok­tél­ki­rályt sze­ren­csét­len­sé­gek so­ro­zata éri, vá­lása után most gyá­szolni kény­sze­rül.

Egyik tragédia után a másik éri Lajsz Andrást, aki szerda reggel borzalmas hírt kapott: elvesztette szeretett testvérét. A tragédiának nem volt semmi előjele, Csaba egyik este lefeküdt aludni, reggel azonban már nem ébredt fel. A férfit az édesapja találta holtan az ágyban.

"Szinte felfoghatatlan, ami történt! Az öcsém alig volt 50 éves! Telefonon kaptam a hírt, az édesapám talált rá szerda reggel az ágyában. "

EZT OLVASTAD MÁR?
Lefeküdt aludni, és meghalt.

"Képtelen vagyok elhinni! Sajnos karácsonykor sem tudtunk találkozni, az ünnepek előtt láttam utoljára. Érthetetlen, ami történt, kint volt náluk a rendőrség is, hogy kivizsgálják a halálát... semmi előjele nem volt a tragédiának" - árulta el a Blikknek Lajsz, akinek bár az évek során meglazult a kapcsolata a testvérével, nagyon szerették egymást.

"Nem lesz ez most könnyű senkinek. Megpróbálok minél több időt a családommal és édesapámmal tölteni, akit nagyon megviselt ez a váratlan tragédia. A támogatásra most mindannyiuknak nagy szüksége van."

A szörnyűség ráadásul egy újabb fejezete annak a csapássorozatnak, ami az utóbbi időben a koktélkirályt érte.

Rendőrségi eljárás indult ellene, mert a gyanú szerint nyáron fojtogatott egy parkolóőrt. Ezután öt héten belül három infarktusa volt, sőt, még felesége is kidobta őt otthonról, amiért túl közeli kapcsolatba került az egyik huszonéves alkalmazottjával. 

Eközben a címlapon