SZTÁRDZSÚSZ

Lajcsi: Vitték, ami a kezük ügyébe került!

Laj­csi ér­tet­le­nül áll a tény előtt, hogy a ha­tó­sá­gok szét­kap­ták azt az érdi vil­lát, amely szin­tén a cége tu­laj­do­ná­ban van, és amely­ről eddig nem tud­tak a nyo­mo­zók. A trom­bi­tás csak a Ri­post­nak árulja el, mit is vit­tek el pon­to­san.
  • Szerző: Buster

Mint ismeretes, Galambos Lajos érdi luxusingatlanjában is "látogatást" tettek a rendőrök. A mulatós zenész most a -nak mesélte el, hogyan söpörték le még a padlást is a hatóság emberei.

"Tényleg nem értem, miért szállták meg azt a házat! Azt pedig végképp nem, hogy mit kerestek. Összeszedtek gyakorlatilag mindent, amit csak értek."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Elvitték még a tévés produkcióimhoz köthető dokumentumokat, és rengeteg privát feljegyzésemet, magánokiratokat

- sorolja Lajcsi, aki állítja, beszerzett minden olyan bizonyítékot, melyek tisztázhatják a vádak alól.

"Én az igazat mondom"
"Én az igazat mondom"

"Az egész hercehurca alatt nem találtak terhelő bizonyítékokat ellenem. Én mindvégig együttműködtem a nyomozóhatósággal, és természetesen továbbra is minden segítséget megadok nekik. Ez is azt bizonyítja, hogy az előzetes letartóztatásomnak az égvilágon semmi értelme nem volt. Mint ahogy annak sem, hogy az érdi házat kipakolják. Én az igazat mondtam, és mondom azóta is, csak az a fontos, hogy ez lehetőleg minél hamarabb kiderüljön” - summázta az újabb eseményeket Galambos Lajos.