SHOWBIZ

Laj­csi vál­toz­ta­tott a mű­so­rán, hét­végi első fel­lé­pése kissé szo­kat­lan lesz

Ga­lam­bos Lajos a hét­vé­gén elő­ször áll nagy­kö­zön­ség elé szín­padra. Be­val­lotta, hogy izgul és ma­gya­rá­zat­tal tar­to­zik a kö­zön­sé­gé­nek.
  • Szerző: Ripost

A hétvégén végre újból színpadra lép Galambos Lajos, aki alig várja, hogy 125 nap börtön után ismét énekelhessen szeretett közönségének.

Egy vidéki csárda országosan is egyedülálló Valentin-napi mulatságán fogja szórakoztatni a nagyérdeműt, ahol az esketés, pezsgős koccintás, esküvői menüsor kóstoltatás után az elmaradhatatlan menyasszonytánc alatt „fújja” a talpalávalót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem véletlenül esett a választása erre az eseményre,  a csárdában 15 éve nagy szeretettel fogadják, itt nem kell azért aggódnia, hogy mit szól ahhoz a közönség, hogy megjárta a börtönt. Telt házas bulival várják.

Amikor pénteken kiszabadultam és kiderült, hogy tudok menni zenélni, pillanatok alatt elfogyott az összes belépő

– büszkélkedett Lajcsi, akinek első fellépését máris követi a többi. Nem csappant meg a börtönviselt trombitás iránt a kereslet, és az időközben biztonságból lemondott koncerteken is szeretettel várják.

Nem esett vissza a karrierem, ezért nyilván dolgozni is kell.

Úgy gondolom, hogy mindig tájékoztattam a közvéleményt az ügyemről, nem vesztette el senki sem a belém vetett bizalmat.

Bevallom, kissé izgulok, ráadásul egy rövid magyarázkodással kell kezdenem a bulit, ilyen sohasem fordult még elő.  

Ha nem magyarázok meg dolgokat, akkor ott marad a kérdés a levegőben. Az biztos, hogya börtönben komponált Megreccsen néha a szív című dalommal kezdek.

Eközben a címlapon

Ez a buli a korábbi koncertjeimnél sokkal személyesebb lesz, a gyerekeimről is fogok beszélni. A nagy slágereim persze nem hiányozhatnak"- mesélte a -nak Lajcsi, aki a jövő hétvégén a Millenáris parkban lép fel a böllérfesztiválon, és ezentúl szinte minden hétvégén hallhatjuk valahol. Már szilveszterre is kapott felkérést, ami komoly dilemmát okoz számára.

„A börtönben elhatároztam, hogy az idén mindenképpen a családommal fogom tölteni az év utolsó napját, szeretném, ha együtt elutaznánk valahová. De ez a korai felkérés annyira jólesett, hogy időt kértem a válaszra, még nem tudom, hogy rábólintsak-e” – árulta el a közkedvelt zenész.