NÍNÓ

Kinek a holt­tes­tét ta­lál­ták meg Laj­csi bir­to­ká­nak köz­vet­len kö­ze­lé­ben?

Egy el­ásott nő tes­tére buk­kan­tak a rend­őrök Laj­csi bir­toka kö­ze­lé­ben! Az in­for­má­ciók sze­rint szlo­vá­kok ás­hat­ták el, a falu la­kóit tel­je­sen fel­dúlta az eset. Laj­csi csa­lád­ját sok­kolta a hír.

Újabb horrortörténet borzolja a kedélyeket Lajcsi szomszédai körében: december 30-án, a zenész birtokától nem messze egy nő elásott holttestére bukkantak a rendőrök - írja a Bors. 

Boldogasszonypusztán sok mindent beszélnek: van, aki szerint vadászok találtak a testre, van, aki úgy tudja, kutya ásta ki a nőt a szántásban. 

December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. (...) Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. 

- meséli a feldúlt szemtanú. 

Eezen a környéken bukkanhattak a holttestre. Forrás: Google maps
Eezen a környéken bukkanhattak a holttestre. Forrás: Google maps
A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak a tolvajok

- idézi a lap az eddig békés életű falu egyik lakóját, aki úgy tűnik, kénytelen lesz hozzászokni az izgalmakhoz: hiszen már a Lajcsi ellen folyó nyomozás is alaposan felforgatta a a település életét. 

Galambos Lajos felesége és gyerekei a Borstól tudták meg, hogy milyen szörnyűség történt nem messze a házuktól. Az ügyvédjükön keresztül azt üzenték: nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre élik mindennapjaikat.