FÜLES

Per­had­já­ra­tot in­dí­tott csa­ládja vé­del­mé­ben Lagzi Laj­csi!

Bí­ró­ság­hoz for­dult a mu­la­tós ze­nész, mert meg­elé­gelte, hogy lép­ten-nyo­mon le akar­ják já­ratni! Sze­ret­teit félti a leg­job­ban, mi­at­tuk megy most perre!
  • Szerző: T.B.

Kicsattan az egészségtől, egyre harmonikusabb az élete, és ki sem lát a munkából, aminek minden pillanatát élvezi. Már semmi nyoma az elmúlt időszak megpróbáltatásainak. Galambos Lajcsi újra a régi!

Fotó: Szabolcs László

"Rengeteg fellépésem van, szinte válogathatok közülük. Mióta lefogytam, elképesztően sok rajongói üzenetet kapok. Arról érdeklődnek a legtöbben, milyen módszerrel sikerült megszabadulnom a kilóktól. Úgyhogy jelenleg életmódtanácsadói szerepet is betöltök, de ezt egy cseppet sem bánom, örömmel segítek! A megpróbáltatásaim után nagyon sok szeretetet és támogatást kaptam az emberektől, örülök, ha valamit én is vissza tudok adni abból a sok jóból, amit felém árasztottak. Energiám teljében vagyok, sosem vagyok fáradt, ha egy őszinte válasszal, tanáccsal jobbá tehetem valaki életét. Missziónak és lehetőségnek tekintem tapasztalataim megosztását" - árulta el a -nak Lajcsi, aki hozzátette: jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Kiegyensúlyozott, jól szolgál az egészsége, és végre sikerült megfékeznie a rosszindulatú pletykákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Amikor a családi harmóniám próbálják támadni, megtörni, vagy a házasságommal kapcsolatban koholt vádakkal illetnek, azt nem tűröm. Hozzászoktam ezekhez, de a szeretteimet nem engedem bántani. Egy napilappal szemben most is folyamatban van egy per emiatt, kardot rántottam

- mondta lapunknak határozottan a zenész.