TÜZELŐÁLLÁS

Dön­tött Storck, nekik kell cso­dát ten­niük Ro­nal­dóék ellen

Négy újonc is be­ke­rült a ma­gyar vá­lo­ga­tott 23 fős utazó ke­re­tébe. Jövő hét szom­ba­ton ját­szunk fon­tos meccset az Eb-győz­tes ellen.
  • Szerző: HBK

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 23 játékost, akik elutaznak a magyar A-válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.

Vinícius (pirosban) is elutazik a válogatottal Portugáliába (Fotó: MLSZ)
Vinícius (pirosban) is elutazik a válogatottal Portugáliába (Fotó: MLSZ)

A válogatott szűk keretében először kap lehetőséget Eppel Márton, Holman Dávid és Vinícius Paulo is, akiknek a felkészülés során mutatott játékával elégedett Bernd Storck.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A három új kerettag kitűnő benyomást tett rám, így velünk utaznak Portugáliába. Viszont azoknak is köszönöm az egész heti kemény munkát, akik ezúttal végül nem kerültek be a Portugáliába utazó keretbe. Úgy vélem, a tapasztaltabb és a fiatal játékosok kitűnő egyveleget alkotnak a csapatban. Utóbbiak sorát vasárnaptól Sallai Roland és Kalmár Zsolt is gyarapítja majd” – fogalmazott a kerettel kapcsolatban a szövetségi kapitány.

Mint az pénteken kiderült, vírusos betegsége miatt Németh Krisztián nem tarthat a magyar csapattal Lisszabonba. A támadó helyett Bernd Storck a Novara Calcio fiatal labdarúgóját, Adorján Krisztiánt hívta be, aki először csatlakozik a válogatott keretéhez. 

A válogatottra fontos meccs vár szombaton, ha kikap, akkor nagyon kevése esélye marad arra, hogy kijusson a 2018-as oroszországi vb-re.

A 23 fős keret névsorát ide kattintva nézhetitek meg.

Eközben a címlapon