OLDALVONAL

Meg­lepő for­du­lat, kol­lé­gája védte meg a ma­gyar bot­rány­bí­rót!

Kevés ember van most a vi­lá­gon, aki nem tá­madja Kas­sai Vik­tort. A ko­rábbi FIFA-bíró ennek el­le­nére ki­állt mel­lette.
  • Szerző: HBK

Bede Ferenc szerint Kassai Viktor két súlyos hibát követett el a Real Madrid–Bayern München labdarúgó-meccsen, de a korábbi FIFA-bíró szerint ezek nem lesznek befolyással Kassai pályafutására.

Korábbi FIFA-bíró vette védelmébe Kassai Viktort
Korábbi FIFA-bíró vette védelmébe Kassai Viktort

Kassain több súlyos hibát is számon kértek a müncheni játékosok,Cristiano Ronaldónak például megadott két lesgólt. Ugyanakkor a madridi csapat kárára is tévedett, nem véletlenül szedték őt ízekre a drukkerek.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bede Ferenc úgy látta, Kassai két nagy hibát követett el, nem lett volna szabad kiállítania Arturo Vidalt a meccs végén, illetve Ronaldo második gólját is érvénytelenítenie kellett volna. Bede szerint ennek ellenére nincs nagy bajban a magyar bíró.

„Kassai Viktor májusban a Dél-Koreában rendezendő U20-as világbajnokságra utazik, ott vezet majd mérkőzéseket, addig eleve nem kapott volna nagyobb feladatot az európai kupákban. Nem ő az egyedüli topbíró, aki hibázott karrierje során, meggyőződésem, hogy szeptembertől ismét vezethet rangos európai kupamérkőzéseket”mondta Bede a Nemzeti Sportnak.