TÜZELŐÁLLÁS

Ke­mény meló, Lőw Zsolt­nak kell Ney­mart fe­gyel­mez­nie

Ney­mar azt sze­retné, ha mos­tan­tól a csa­pat leg­fon­to­sabb já­té­ko­sa­ként ke­zel­nék őt a Paris Saint-Ger­ma­in­ben.
  • Szerző: mv

Sokan erre vártak Párizsban: Neymar bejelentette, hogy továbbra is a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását:

Neymar a PSG első számú sztárja
Neymar a PSG első számú sztárja

„Folytatom, szerződésem van a PSG-vel. A kihívás miatt vagyok itt, ez nem változott meg. Csak a sajtó kapta fel azt a témát, hogy a Real Madridba igazolnék Cristiano Ronaldo pótlására."

EZT OLVASTAD MÁR?

Nagy kérdés azonban, hogy mekkora árat kell ezért fizetnie a PSG-nek, ugyanis Neymar azt szeretné, ha mostantól a csapat legfontosabb játékosaként, első számú sztárjaként kezelnék őt.

Ez azért fontos a számára, mert az első szezonja során még Edinson Cavani vitte a prímet, és ez számos feszültséget okozott kettejük között. Előfordult, hogy a meccsen kaptak össze, látszott, hogy Neymar nem fogadja el a másodhegedűs szerepet.

Lőw Zsolt az RB Leipzigtől került a PSG-hez
Lőw Zsolt az RB Leipzigtől került a PSG-hez

Cavanit talán már maga mögé kényszeríti, de mire megy Kylian Mbappéval, aki közben világbajnoki címet nyert a franciákkal, és országos kedvencként tér vissza a fővárosi csapatba?

A legnehezebb dolga minden bizonnyal az új szakmai stábnak, Thomas Tuchel vezetőedzőnek, és Lőw Zsolt pályaedzőnek lesz. Nekik kell rendet teremteniük a világklasszisoktól hemzsegő öltözőben, különben a csapat látja kárát.

Eközben a címlapon

A 39 éves magyar tréner az RB Leipzigtől érkezett, és karrierje során először irányíthat nemzetközi sztárokat. Játékosként nem ijedt meg a spanyol Raúltól vagy éppen az olasz Tottitól, de a mostani egy egészen más szerepkör.

Vajon az egykori újpesti játékos elbír majd Neymarral és társaival?