HŰHA

Ezt sosem néz­tük volna ki Kylie Mi­no­uge-ból, így sze­reti a sze­xet

Az éne­kesnő egy ko­rábbi sze­rel­mé­ről ké­szült do­ku­men­tumfilm­ben árult el rész­le­te­ket egy­kori heves és szen­ve­dé­lyes kap­cso­la­tuk­ról.
  • Szerző: Ripost

Az 50 éves ausztrál popsztár, Kylie Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel, akiről most egy dokumentumfilm készült Mystify: Michael Hutchence címmel - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő ebben a filmben a kapcsolat igen pikáns részleteit fedte fel, Minogue bevallotta, hogy a kapcsolata a rosszfiúként ismert rocksztárral teljesen átformálta őt. Nem csak a róla kialakult jó kislány képet változtatta meg, de az egész életére hatással volt.

A filmet a zenész barátja, Richard Lowenstein készítette, aki szerette volna megmutatni azt az embert, akit „tényleg ismert”.

"Szex, szerelem, kaja, drogok, zene, utazás, könyvek, mondj bármit, ő meg akarta tapasztalni. A partnereként én is sok mindent megtapasztaltam vele. Ha érzéki ember vagy, akkor az összes érzéked stimulációra szorul. Határozottan felkeltette a vágyaimat a világ dolgai iránt"

- kezdte vallomását Minogue, aki a dokumentumfilmben teljesen kendőzetlenül beszél az 1997-ben öngyilkosságban elhunyt rocksztárral való kapcsolatáról. Elárulta például azt is, hogy tagja lett vele az úgynevezett Mile High Clubnak, ami azt jelenti, hogy szexelt Hutchence-szel egy repülőn a magasban. Méghozzá egy takaró alatt nagyjából 30 centire Ausztrália akkori miniszterelnökétől.

Azt azonban a dokumentumfilmben sem mondta el, miért döntött úgy, hogy szakít az énekessel, csak annyit árult el, hogy miután megtörtént, Hutchence a padlón zokogott összetörve, amitől sokáig rettenetesen érezte magát Minogue.

Eközben a címlapon

A filmben egyébkén az U2 énekese, Bono és Hutchence többi exbarátnője is nyilatkoznak.