INSIDER

Ku­tyák­kal ke­re­sik a le­fe­je­zett baba tes­tét Pász­tón

Több men­tő­ku­tyát is be­ve­tet­tek, hogy meg­ta­lál­ják annak a ba­bá­nak tes­tét, akit a gyanú sze­rint egy 34 éves, 3 gyer­me­kes anya meg­szült, majd le­fe­je­zett. Az asszony el­rej­tette a cse­csemő test­ré­szeit, talán azt re­mélte, soha nem fog fény de­rülni ször­nyű tet­tére.

A rendőrség által megbízottak lepték el Pásztót, ahol szörnyű gyilkosság történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A rendőrségtől kapott felkérés alapján a Kutyákkal az Életért Alapítvány és a Cserhát Különleges Mentőcsoport kutyái is keresték a baba holttestét, de nem találtuk meg

– nyilatkozta a -nak az utóbbi csapat tagja, Juhász Zoltán. Állítólag a nógrádi település másik felében, az egyik üzlet környékén újabb testrészeit is megtalálták a csecsemőnek – írta szóbeszédekre hagyatkozva a nool.hu.

Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg, ahogy a kutyás keresők sem tudnak ilyesmiről. A településen azt beszélik, hogy az újszülöttet több részre darabolta fel a nő, és azokat a város különböző pontjain rejtette el.

"Mónin nem láttuk a bánat jeleit, vidáman köszönt, jókedvűnek tűnt" – mondta a -nak egy helybéli. A nő 9 éve élt kapcsolatban párjával, Jánossal. Mivel viszonyuk viharos volt, hol szakítottak, hol pedig újra egymásra találtak, a férfi családja azt gyanította, Mónika megcsalhatta Jánost. Lapunknak név nélkül nyilatkozott egy asszony, aki jól ismerte Mónikát. "A gyerekeit szerette, ám a kapcsolatai nem igazán sikerültek. Szegénységben nőtt fel, bár kifelé gyakran vidámnak tűnt, belül félt. Félt, mi lesz velük, ha utcára kerülnek, hogyan neveli fel a gyerekeit" – mondta a neve elhallgatást kérő nő, aki nem tudja elhinni, hogy az asszony megcsalta Jánost.

S hogy látja mindezt a kriminálpszichológus? Az ügy legdurvább tényei és legnagyobb kérdőjelei mellett erről is olvashatsz a pénteki napilapban. Keresd az újságárusoknál!