HŰHA

Drasz­ti­kus vál­to­zás: Fél év alatt 40 kilót fo­gyott a ma­gyar éne­kesnő

Bár nem ajánlja sen­ki­nek a mód­sze­rét, úgy véli, neki csak a kop­la­lás válik be.
  • Szerző: Doris

Kunovics Katinkának, a Romantic énekesnőjének szinte betarthatatlanul szigorú diétával sikerült megszabadulnia a jelentős súlyfeleslegtől, nem csoda, hogy módszerét senkinek sem ajánlja.

Fotó: Instagram

Katinka, aki folyamatosan küzdött a pluszkilókkal, most csak almát, kaukázusi kefirt és tejeskávét fogyaszt, és alig várta, hogy véget érjen a karácsony.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Mindenhol traktáltak, de erős voltam, megálltam, alig ettem. Rövid idő alatt, júliustól fogytam le negyven kilót, de még szeretnék egy tí­zest. Csak be kell kattannom, akkor végigcsinálom, de ez most évekig váratott magára. Már a terhességem előtt is húsz kilót híztam. Alattomosan jött fel tíz év alatt. Edzettem, figyeltem, de hiába. Hónapok óta nem mertem mérlegre állni, de a körzeti orvosnál muszáj volt. Na, ak­kor bekattantam"

- kezdte a Borsnak Katinka, aki ráadásul stressz-és bánatevőnek tartja magát, így édesapja halála után is ebbe menekült.

"Nyáron jött egy nagyobb tra­uma, anyu sztrókkal kórházba került. Na, akkor átléptem egy küszöböt, nem tudtam enni az idegességtől. Elkezdtem fogyni, és nem hagytam abba"

- mesélte, majd hozzátette, hogy neki az edzés nem igazán vált be, de ha még egy kicsit fogy, elkezd sportolni.

Eközben a címlapon