HŰHA

Kü­lö­nös, tit­kos kap­cso­la­tá­ról val­lott Erős An­tó­nia

Nem egyedi az eset, hogy va­laki ra­jong egy híres em­be­rért, de az iga­zán ritka, hogy ilyen ka­pocs ala­kul­jon ki két ember kö­zött. Erős An­tó­nia el­árulta, hogy kap­cso­lata Bar­na­bás­sal már két éve tart.
  • Szerző: Z.B.

Erős Antónia kapcsolata Barnabással egyszerűen megmagyarázhatatlan. Az első pillanatól kezdve mintha egy külön burok venné körül őket, és tökéletes az összhang.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?
„A lassan 20 évnyi híradózás alatt akadt pár szerelmes levél is. Ma már nem a kézzel írott a jellemző, inkább a virtuális rózsacsokrokkal bombáznak

- mesélte a műsorvezető a Story magazinnak.

Bár a hírdós már hozzászokott a bókokhoz, a kisfiú rajongása teljesen levette a lábáról. Barnabás Antóniával ébred és vele fekszik, egyszerűen képtelen nélküle létezni. A család szerint valami különleges kapocs lehet csak erre a magyarázat.

"Talán egy előző életbeli kapcsolat lehet a magyarázat. Ha ugyan van ilyen egyáltalán...” – mondta Barnabás édesanyja a magazinnak.

Hogy hogyan vélekedik Erős Antónia erről a különös kötődésről, arról bővebben olvashatunk a Storyban, ahol először nyilatkozott a híradós a különös barátságról.