HŰHA

Kü­lö­nös tit­ko­ló­zás! Miért ért véget Sarka Kata és Szabó Zsófi ba­rát­sága?

Sarka Kata és Szabó Zsófi el­vá­laszt­ha­tat­lan ba­rá­tok vol­tak, vagy leg­alábbis úgy tűnt. Va­lami azon­ban tör­tént, és ez már min­den­ki­nek fel­tű­nik.
  • Szerző: Z.B.

Míg korábban számos közös programot szerveztek, és gyakran posztoltak közös képeket a Facebookra, most egyáltalán nem látni együtt Sarka Katát és Szabó Zsófit. Bár a színésznő a Dávidka keresztanyja, mégis elkoptak a találkozások.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mostanában Kata inkább csak egyedül vagy a gyerekekkel posztol, míg Zsófit a férjével látni az eseményeken. Még a médiapartikon sem keresik egymás társaságát. Hónapok óta nem látni őket együtt. Sőt! Kata születésnapi bulijáról is hiányzott Zsófi - írja a hot!

Nem az első eset, hogy a két barátnő eltávolodott egymástól. Amikor 2014 elhunyt Zsófi édesapja, szintén sokáig nem beszéltek egymással. De akkor Kata elfogadta, hogy barátnője összetört lelkileg, és nincs szüksége még rá sem, mert egyedül akar lenni. 

Fotó: Markovics Gábor

Most ismét nagy fordulatot vett mindkettőjük élete, de egyiküknek nagy nehézségekkel kell szembe néznie. Míg a szőke műsorvezető határtalanul boldog férje oldalán, és a talán már a babán gondolkoznak, addig a Kata egyedül maradt két gyerekkel. Lehet, hogy a barátságuk képtelen áthidalni a lelki válságokat? Pedig logikus lenne, hogy épp ilyenkor támogatják egymást a legjobban. A hot! magazin megkereste az érintetteket, de nem szerettek volna nyilatkozni.