ÉLETMÓDI

Különös elváltozást tapasztalt alul: ezért kért a nő plasztikát

Évekig tépelődött, mire rászánta magát a beavatkozásra. Pedig voltak közben partnerei, és teljesen kielégítő nemi életet élt. De az az apróság állandóan zavarta...
  • Szerző: jd

Kellemetlen érzés volt odalent, ahogy a kisajkak kilógtak a nagyajkak mögül; a 32 éves Elena ezért szánta rá magát a plasztikai beavatkozásra. Érezte, ahogy a húsos lebenyek hozzáérnek a bugyijához, szeretkezéskor szégyellte magát emiatt, és szörnyen csúnyának látta magát alul. Ezért úgy döntött: tökéletes intimtájékot akar.

A kisajakplasztika egyre elterjedtebb beavatkozás a nők körében; nem túlzottan drága, nem kell hozzá altatás, és ambulánsan elvégzik, vagyis utána hazamehet a a nő, és folytathatja addigi életét. Elena helyi érzéstelenítést kapott, és úgy nyilatkozott, hogy amíg az orvos ügyködött szikével a legnemesebb testrészénél, ő kényelmesen szörfözött a neten a mobilján. Az orvos profi volt, a beavatkozás pedig körülbelül hatszázezer forintnyi dollárjába került a fiatal nőnek. Az ár csak elsőre tűnik borsosnak: ha valakit egész életében zavar egy ennyire fontos testrésze, akkor megéri, mondta Elena.

Statisztikák szerint az elmúlt években egyre több nő keres fel plasztikai sebészt, és kéri a beavatkozást. A többségnél ugyanaz a probléma, mint Elenánál: a kisajak húsa kilóg a nagyajkak közül, és ezt a nők szégyellik, csúnyának találják. Ráadásul attól tartanak, hogy a férfiak elrettennek tőlük.

Az orvosok szerint aggasztó a jelenség; ugyanis úgy látják, a nők a pornószínésznőkhöz hasonlítják a saját intim részeiket, akiknek tökéletes az altájuk. Csakhogy a valóságban a női intimtájék rendkívül változatos, és teljesen természetes, ha valakinek kilóg egy kicsit a kisajak a nagyajak mögül. A divathullám egyre több nőt fertőz meg, és bár a beavatkozás nem fájdalmas, a felépülés utána bizony az – és nem mellesleg hetekig kerülni kell a szeretkezést. A nők nagy része azt mondja az orvosának, hogy a férfiak kedvéért akarja kimetszetni a felesleges húst – pedig a férfiakat egyáltalán nem érdekli a téma, ők imádják a változatosságot, és ha megállapodnak valaki mellett, akkor nem a kilógó vagy ki nem lógó kisajkak miatt teszik…