NAPI UFÓ

Kü­lö­nös do­logra buk­kan­tak egy ant­ark­ti­szi jég­ha­sa­dék­ban

A glo­bá­lis ég­haj­lat­vál­to­zás miatt az Ant­ark­tisz vas­tag jég­ta­ka­rója vé­sze­sen ol­va­do­zik. Nem­rég az egyik tá­guló jég­ha­sa­dék­ban ha­tal­mas, mes­ter­sé­ges szer­ke­zet­nek tűnő struk­túra vált lát­ha­tóvá a Go­ogle Maps mű­hol­das fel­vé­te­lén.
  • Szerző: P. B.

A különös alakzat 300 méter hosszú, a szélessége kb. 30-50 méter és 10 méter magas jégfalak veszik körbe... Az összeesküvés-elméletek kedvelői szerint kísértetiesen hasonlít valamiféle elhagyatott város romjaira, amely talán még azelőtt épült, mielőtt az Antarktiszt belepte volna a jég.

A videót a különös felfedezésről ide kattintva nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Első pillantásra valóban mesterséges struktúrának tűnik, de sajnos a műholdas felvételek ezen a területen nem a legjobb felbontásúak. Ennek ellenére sokan hiszik, hogy talán az elveszett Atlantisz maradványai lehetnek, netán egy ősi, földönkívüli bázis maradványai.

Persze, könnyen lehet, hogy csak a széttöredezett jégdarabok tévesztik meg a szemünket...

A szkeptikusokat természetesen nem győzték meg a homályos felvételek. Szerintük, ha valaha épült is valamiféle város a déli kontinensen, a folyamatosan mozgásban lévő és hatalmas súlyú jégtakaró mára finom homokká őrölte annak utolsó tégláját is...

Itt vannak a koordináták, nézd meg te is közelebbről: 69°53'41.4"S 38°42'17.3"E

Eközben a címlapon