MANI

Kü­lön­le­ges nő­napi aján­dék­kal várja já­té­ko­sait a Tipp­mix

A Sze­ren­cse­já­ték Zrt. odds­mes­te­rei már­cius 8-án kü­lön­le­ges aján­lat­tal vár­ják a sport­fo­ga­dá­sok ra­jon­góit, mellyel egy­ben a női spor­to­lók ered­mé­nyei előtt is tisz­te­leg­nek.

A Tippmix.hu oldalon a játékosok egyre gyakrabban találkozhatnak úgynevezett szelvényajánlókkal, amikor a Szerencsejáték Zrt. Odds Központjának szakemberei egy-egy tematikában olyan egyedi ajánlatokat állítanak össze, amelyek különösképp érdekesek, izgalmas lehetnek a fogadók számára.  Március 8-ára egy különleges Nőnapi szelvényajánlóval rukkoltak elő a lottótársaság Tippmix szakértői, melynek sajátossága, hogy fókuszában a női sportolók egyéni- és csapatmérkőzései állnak. 

Ezen jeles napon ezzel a kezdeményezéssel szeretne a Tippmix tisztelegni a női sportolók eredményei előtt. 

A nőnapi ajánlatnak külön aktualitást ad, hogy a Szerencsejáték Zrt. statisztikái szerint a Tippmix egyre népszerűbb itthon a hölgyek körében is. Érdekesség, hogy a csak alkalmanként fogadó női játékosok száma az elmúlt öt évben mintegy nyolcszorosára nőtt, a rendszeresen játszóké pedig megduplázódott, összességében tehát a női Tippmixelők száma megháromszorozódott. Ugyanezen időszak alatt a hölgyekhez képest a férfi játékosok száma csupán a másfélszeresére nőtt.

Egyre népszerűbbek a női sportolók mérkőzéseire szóló fogadások is.2017-ben a női mérkőzések tekintetében a labdarúgás volt a legnépszerűbb sportág: majdnem 200 ezer fogadás érkezett a Barcelona-Rosengard női Bajnokok Ligája mérkőzésre. A magyar vonatkozású női csapatsportágak között a legnagyobb számú, csaknem 135 ezres fogadást pedig a Magyarország-Franciaország női kézilabda világbajnoki mérkőzés könyvelhette el.

A tavalyi legek sorából természetesen a hazai női úszósport vonzotta fogadások sem hiányozhatnak. A legtöbb fogadást e sportágban a tavalyi rövid pályás úszó Európa-bajnokság ideje alatt kötötték, ahol a Top 3-as listát Hosszú Katinka és Kapás Boglárka vezeti – Katinka 200 m gyors-, Kapás Boglárka 1500 m gyors-, és szintén Hosszú Katinka 200 m hátúszása áll a lista élén. 

További információ a www.tippmix.hu oldalon található!