HŰHA

Kulka János le­fa­gyott a szín­pa­don

Va­sár­nap este ha­tal­mas meg­le­pe­tést oko­zott, ami­kor a Ma­gyar Film­díj leg­fon­to­sabb ka­te­gó­ria­dí­já­nak át­adá­sa­kor Esze­nyi Enikő kí­sé­re­té­ben meg­je­lent a Víg­szín­ház szín­pa­dán Kulka János. Ő ol­vasta volna fel a győz­tes film címét, ez azon­ban nem ment neki.
címkék:
  • Szerző: BUSTER

Egy gombostűt sem lehetett volna leejteni vasárnap este a Vígszínházban, ahol megjelent a hazai filmes világ színe-java, hogy együtt ünnepeljék a számos kategória jelöltjeit és díjazottjait.

A Magyar Filmakadémia által szervezett ünnepi esten sorra érkeztek a színpadra a hazai filmtörténelem nagy alakjai, hogy átadják a kategóriagyőzteseknek járó szobrokat. Természetesen mindenki az utolsó pillanatokat várta a legjobban, hiszen arra voltak kíváncsiak, melyik nagyjátékfilmet választották a legjobbnak. Amikor felkonferálták az Eszenyi Enikő oldalán érkező Kulka Jánost, felrobbant az színházterem.

Fotó: Markovics Gábor

A közönség percekig vastapssal köszöntötte a láthatóan zavarban lévő színészt, aki éppen 11 hónapja esett át egy súlyos agyvérzésen, melyből csodával határos módon épült fel.

Hogy a színész miként fogadta a közönség ovációját és miért nem jutott szóhoz, a napilap keddi számában elolvashatod, de ha a videóra vagy kíváncsi, kattints IDE!

címkék: