SZTÁRDZSÚSZ

Így ke­rült élet­ve­szé­lyes hely­zetbe Kul­csár Edina

A világ má­so­dik leg­szebb nő­jé­nek vá­lasz­tott Kul­csár Edina ket­tős ér­zel­mek­kel lé­pett Kam­bo­dzsa föld­jére az Ázsia Exp­ressz for­ga­tá­sa­kor.
  • Szerző: BUSTER

Kulcsár Edina egyrészről boldog volt, hogy párjával, Csutival eljutottak az embert próbáló verseny harmadik országába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Másrészt viszont megbánta, hogy az út előtt átnézte az ország történelmét, hiszen megtudta, hogy az egykori kommunista diktátorának öröksége nem más, mint az utcákon kóborló árvák tömkelege és nagyjából 5 millió, földbe rejtett taposóakna.

Nehéz volt, sőt nem is tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy olyan országba léptünk, ahol bár folyamatosan folyik az aknamentesítés, de a földeken becslések szerint még legalább hárommillió akna van elásva.

"Hiába biztosítottak minket arról, hogy a mi útvonalunkon már biztonságosan lehet közlekedni, mindvégig ott motoszkált bennem a gondolat, hogy elég, ha csak egyet nem találtak meg, amire rálép valaki a stábból. Ráadásul figyelmeztettek is, hogy soha, egy pillanatra se térjünk le az útról, ha nem egy nagyvárosban vagyunk. Kambodzsa meseszép, ugyanakkor életem egyik legfélelmetesebb és egyben legmegrázóbb élménye volt, hogy ott játszhattunk Csutival”- mesélte Edina.