HŰHA

Kul­csár Edina ismét meg­mu­tatta, hogy ő sem tö­ké­le­tes!

Kul­csár Edina 10 kilót hí­zott, mióta ha­za­tért Ázsi­á­ból, és ezt fel is vál­lalja. Edina nem szé­pí­tette a tényt, és az in­ter­ne­ten tette közzé re­tu­sá­lat­lan fo­tó­ját, amin nem éppen a leg­tö­ké­le­te­sebb for­má­ját mu­tatja.

Kulcsár Edina párjával, Csutival nemrég teljesítette a Sárkány útját Ázsiában, ahol napi egy dollárból kellett túlélniük a versenyt, és többször is előfordult, hogy nem volt mit enniük. Hazatérésük után Edina alatt 7 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, ezért úgy gondolta, olykor-olykor megjutalmazhatja magát néhány finomabb falattal. A tervbe azonban csúszott némi hiba.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ázsiában fogytam hat-hét kilót, de amikor hazajöttem, belevetettem magamat a munkába, így nem tudtam edzeni. Aztán pedig jött a karácsony, és nem akartam az ünnepek alatt koplalni" - mondta el a szépségkirálynő, aki sokakat meglepett azzal, hogy nyilvánosan is felvállalta az előnytelen fotót. A rajongói szerint viszont ő így is gyönyörű.

Edina többször is megosztotta a rajongóival, hogy általában 60 kiló szokott lenni. Legutóbb viszont 69,5 kilót mutatott alatta a mérleg, ezért eldöntötte, életmódot vált. 

"Én ilyen vagyok. Botrány a genetikám. Régebben állandóan koplaltam, de amint egy kicsit csaltam, egyből meglátszott a mérlegen! Ázsiában nem ettünk szinte semmit, amikor pedig hazajöttünk, mindent befaltam, amit megkívántam... Mindig azt hittem, hogy nem kapok enni, mint kint. És ez lett a vége! "- mondta el Edina és hozzátette, egy nap alatt képes akár másfél kilót felszedni.

Ezért most úgy döntött, januártól ismét leszámol a pluszkilókkal, szigorú diétába és edzésbe kezd, 12 hét alatt szeretné lefogyni. Rajongóit is arra buzdítja, hogy vele együtt váltsanak életmódot. 

Életemben először arra törekedtem a fotó elkészítésénél, hogy látszódjon minden, ami nem oda való, és szerintem sikerült is. 

A teljes cikket elolvashatod  a keddi -ban. 

Eközben a címlapon