HŰHA

Biz­ton­sági őr fé­kezte meg: Kul­csár Edina bot­rányt csa­pott egy bank­ban

A szép­ség­ki­rálynő ál­ta­lá­ban rend­kí­vül tü­rel­mes és min­den­ki­vel ked­ves, ám az ő éle­té­ben is akad­nak olyan pil­la­na­tok, ami­kor be­so­kall a fá­radt­ság­tól.
  • Szerző: ripost

Kulcsár Edina nem tagadja, hogy bár hisztizni nem szokott, de nála is van olyan, hogy a kialvatlanság és a sok teendő miatt elpattan a húr.

Így történt ez nemrégiben is, amikor saját bevallása szerint egy bankban rendezett jelenetet: hiába volt a pénzintézetben több szabad ügyintéző is, ő mégsem került sorra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"A minap egy bankban voltam ügyintézni, de már sokadszorra, na, ott elfogyott a türelmem... Siettem volna, de csak nem kerültem sorra, erre elkezdtem húzogatni a sorszámokat egymás után. Amikor a biztonsági őr rám szólt, közöltem, addig csinálom ezt, ameddig valamelyik ablaknál nem segít az egyik olyan ügyintéző, akinél jó ideje nem ült ügyfél" - számolt be a Blikknek az esetről Edina.

A szépségkirálynő állítja, nagyjából félévente egyszer viselkedik így. Edina napjai mostanában ráadásul nem telnek könnyen: kisfia, Medox nem jó alvó, így van, hogy csak másfél órát alszanak a szülők éjjelente. Emellett rengeteg vállalkozást irányít férjével, Csutival közösen, teendője tehát akad bőven.