LELKIZŐ

Élete leg­na­gyobb tö­ré­sé­ről val­lott Ku­csera Gábor

A spor­toló tabuk nél­kül be­szélt a négy évvel ez­előtti drog­bot­rá­nyá­ról, amit nem csak ő, de a csa­lád­tag­jai is meg­síny­let­tek. Volt, hogy az ut­cára sem mer­tek ki­menni.
  • Szerző: ripost

Óriási traumát okozott Kucsera Gábor életében a négy évvel ezelőtti drogbotránya. A híresség S. Tóth Márta JelenLét című műsorában vallotta be, mennyire rosszul érintette őt az eltiltás

Mindezt tetézte, hogy a családtagjainak is sok kellemetlenséget okozott a tettével.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"A lelki sérülések szerintem már begyógyultak, bár lehet, hogy sosem fognak igazán... Most úgy érzem, hogy sokkal jobban vagyok, mint amikor eltiltottak. Az egy nagyon nehéz időszak volt, amit csak magamnak köszönhetek. Senkit nem hibáztatok emiatt, de nyilván nem volt könnyű, hogy a családomon kívül mindenki, akiben bíztam, elengedte a kezem" - mondta el a műsorban Kucsera.

A híresség úgy érzi, a családja dolga az volt, hogy mellette álljanak a bajban, jóllehet, számukra sem volt könnyű az ominózus időszak.

Elég sok hullámvölgy volt ekkor, például az utcára nem mentünk ki, több hétig csak otthon feküdtünk és bepunnyadtunk.

Szóval volt hullámvölgy bőven, ott nagyon megsínylettem" - fogalmazott a sztár.

Gábor fontosnak tartotta leszögezni, hogy alkalmi drogfogyasztó volt, a mindennapokban nem kábítószerezett, egy rossz döntés okozta az ominózus kokainozást.

Eközben a címlapon