LOVE

Vá­rat­lan for­du­lat: újra együtt lát­ták az egy­kori fil­mes álom­párt!

A fi­a­tal sztá­rok négy évig al­kot­tak egy párt, és a ra­jon­góik a mai napig nem tud­ták fel­dol­gozni a sza­kí­tá­su­kat.
  • Szerző: KF

A Twilight-rajongók életének egyik legszomorúbb napja volt, mikor Robert Pattinson és Kristen Stewart 2013-ban másodszor is bejelentette, hogy szakítottak. Azóta nem is lehetett a színészeket együtt látni – egészen a múlt hétvégéig!

Ekkor még dúlt a szerelem (Fotó: Europress / Britta Pedersen - AFP)
Ekkor még dúlt a szerelem (Fotó: Europress / Britta Pedersen - AFP)
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pár szemfüles rajongó vette észre Pattinsont az egyik népszerű Los Angeles-i bárban, ahova nem sokkal később Stewart is befutott. A szemtanúk elmondása szerint az egykori szerelmesek úgy viselkedtek, mint a közeli barátok.

A két színész még 2008-ban, a Twilight-saga forgatása közben szeretett egymásba, és 2012-ig alkottak egy párt. Akkor azért szakítottak, mert a színésznőt csókolózni látták a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel.

Bár később adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak, ám végül az a próbálkozás is szomorú véget ért.

Most is hiába reménykednek a rajongók, hogy a két sztár újra összejön, hiszen Stewart boldog párkapcsolatban él a Victoria's Secret fehérnemű márka egyik modelljével, Stella Maxwellel – bár a színésznő nem zárta ki, hogy egyszer újra férfival fog randizni.