LOVE

Kozso szextitkai, így csajozik egy magyar sztár!

Meglepő őszinteséggel beszélt intim titkairól a magyar zenész. Most elmondta, mennyi idő kell neki ahhoz, hogy ágyba vigyen valakit.
  • Szerző: szz

Nem szeret hetekig, vagy akár hónapokig ismerkedni valakivel, ha úgy adódik, már az első alkalommal ágyba viszi kiválasztottját Kozso. A magyar zenész a Lokálnak nyilatkozott meglepő őszinteséggel arról, hogyan cserkészi be kiválasztottjait.

Az érző szívű magyar sztár telhetetlen, ha szerelemről van szó.

Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki: gyere, bébi. Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is

- mesélte a lapnak Kozso, aki kiemelte, ha napokig, hetekig kellene várni, ott nincs tűz, ugyanakkor az egyéjszakás kalandokat sem szereti.

"Minél több nőt akartam megismerni, és ez nem egyenlő azzal, hogy le is akartam mindet fektetni. Egyből érzem, ha meg akarom csókolni a nőt, és ezt ő is érzi. Én egy igazi, érzelmes és tüzes nővel alkotok egészet. De az, hogy nem várunk, és megéljük az első pillanatot is, nem azt jelenti, hogy csak akkor egyszer találkozunk. Tízszer, hússzor, százszor akarok vele szeretkezni, és egyszer csak azon kapjuk majd magunkat, hogy évek teltek el"

- mondta a súlyos betegségből felépülő sztár, aki nemrég szakított szerelmével, Keirával.

Az ágyban pedig fickó vagyok. Sőt, ha kell, vad, mint az állat

- dicsekedett viccesen a "Szomorú szamuráj", aki a közösségi oldalakat is használja az eredményes csajozás érdekében...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?