LOVE

Kozso szex­tit­kai, így csa­jo­zik egy ma­gyar sztár!

Meg­lepő őszin­te­ség­gel be­szélt intim tit­ka­i­ról a ma­gyar ze­nész. Most el­mondta, mennyi idő kell neki ahhoz, hogy ágyba vi­gyen va­la­kit.
  • Szerző: szz

Nem szeret hetekig, vagy akár hónapokig ismerkedni valakivel, ha úgy adódik, már az első alkalommal ágyba viszi kiválasztottját Kozso. A magyar zenész a Lokálnak nyilatkozott meglepő őszinteséggel arról, hogyan cserkészi be kiválasztottjait.

H tetszik neki egy nő, azonnal ágyba akarja vinni
H tetszik neki egy nő, azonnal ágyba akarja vinni
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az érző szívű magyar sztár telhetetlen, ha szerelemről van szó.

Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki: gyere, bébi. Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is

- mesélte a lapnak Kozso, aki kiemelte, ha napokig, hetekig kellene várni, ott nincs tűz, ugyanakkor az egyéjszakás kalandokat sem szereti.

"Minél több nőt akartam megismerni, és ez nem egyenlő azzal, hogy le is akartam mindet fektetni. Egyből érzem, ha meg akarom csókolni a nőt, és ezt ő is érzi. Én egy igazi, érzelmes és tüzes nővel alkotok egészet. De az, hogy nem várunk, és megéljük az első pillanatot is, nem azt jelenti, hogy csak akkor egyszer találkozunk. Tízszer, hússzor, százszor akarok vele szeretkezni, és egyszer csak azon kapjuk majd magunkat, hogy évek teltek el"

- mondta a súlyos betegségből felépülő sztár, aki nemrég szakított szerelmével, Keirával.

Kozso hosszú idő után szakított Keirával
Kozso hosszú idő után szakított Keirával
Az ágyban pedig fickó vagyok. Sőt, ha kell, vad, mint az állat

- dicsekedett viccesen a "Szomorú szamuráj", aki a közösségi oldalakat is használja az eredményes csajozás érdekében...

Eközben a címlapon