ÉLETMÓDI

Közröhej tárgya lett a legújabb, szuperszexi, női fehérnemű fazonja

Igazán dögös, ez nem vitás. A neten mégis csak nevetnek rajta a nők.
  • Szerző: Ripost

Jó néha a megszokott fazonokat valami izgalmasabbra cserélni. Egy kis változatosság és szexisség sosem árt a csábításnál. És persze a férfiak is imádják, ha elkápráztatják őket.

De a tervezők úgy tűnik, hogy most nagyon mellényúltak...

A fotók, melyeket az egyik legújabb kollekcióról tettek közzé a készítők, egyenesen nevetésre fakasztotta a netezőket és a közösségi oldalakat.

Na persze akadtak olyanok is, akiket elkápráztatott a látvány. Volt, aki azt írta kommentként, hogy azonnal be kell ebből szereznie néhányat. Más azt mondta, mindenképpen viselné, ha tudná.

A nagy többség viszont inkább fennakadt, írja a mirror.

"Ez valami kutyahám? Vagy mégis micsoda ez az egész?" - írta például egyikük. Míg egy másik hozzászóló epésen és némi joggal megjegyezte, igencsak sokat kérnek el a darabokért ahhoz képest, hogy mégis mennyi anyagot használtak fel hozzá...

Hogy hogyan is néz ki a kritizált holmi? Máris mutatjuk. LAPOZZ!


A pántok és a csipkék egészen eluralkodnak az új trend szerint a testen. Ez pedig már önmagában azt a kérdést is felveti, mégis mennyire lesz tőle hurkás egy 40 kiló fölötti nő, és hogy egyáltalán hogyan lehet ezt normálisan viselni akár csak néhány percen keresztül.

A másik nagy kérdés pedig az, hogyan lehet a helyén tartani azt az apró kis bigyót, mely a mellbimbót hivatott eltakarni...