NÍNÓ

Köz­le­ke­dési vita miatt lö­völ­döz­tek a so­fő­rök Ma­gyar­or­szá­gon

Két autós annyira össze­ve­szett a XIII. ke­rü­let egyik ut­cá­ján, hogy lö­vé­sek is dör­ren­tek - tudta meg a Ri­post a he­lyi­ek­től.
  • Szerző: Ripost
„Azt hittük, ez egy csendes környék! Erre kiderül, hogy lőnek egymásra az emberek…”

– mondja felháborodva a -nak egy fiatal asszony.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hihetetlen, ami történt! Pénteken három óra felé hatalmas kiabálást halottam az utcánkból. Hogy megnézzem, mi történik, lesétáltam az emeletről.  Szirénázó rendőrautókat láttam az utcánkban.

Néhány lakó szintén kijött nézelődni, mert lezárták az utcát. Láttam, hogy az egyenruhásokon golyóálló mellény van, ami elég ijesztő volt… Kiderült, hogy két autós férfi veszett össze és az egyik fegyverrel rá is lőtt a másikra” – mesélte a -nak a helyszín közelében lakó Berencsik József.  Megkerestük a rendőrséget, hogy pontosan megtudjuk, mi történt, de lapzártánkig nem érkezett válasz.

Kamionosra lőttek az M1-es autópályán

„Győr irányába haladtam múlt hétfőn. 24 tonna veszélyes folyadékot szállítottam. Mivel nálunk előírás a 80km/h tempó betartása, így ezzel haladtam. Feltűnt mögöttem egy másik kamion, és öt percen át villogott rám a reflektorral” – meséli a -nak Ráski András

„Először nem értettem mi a problémája, fékeztem, hogy elengedjem. Amikor mellém ért a vezetőfülkével, a szemem sarkából láttam a torkolattüzet, és hallottam a durranást. Fékeztem és félrehúzódtam, próbáltam leolvasni a rendszámát a ponyvás járműnek. Még sötét volt, nem tudom, hogy  gáz- vagy riasztólövedék volt-e a fegyverben… Eszembe sem jutott a rendőrséget hívni, mert nincs bizonyítékom. Remélem, mással nem történik hasonló” – mondja a kamionos.