SHOWBIZ

Kö­ze­leg a nagy nap, így várja ba­bá­ját Meg­han her­cegné

Min­dent meg­tesz, hogy a ki­csit a le­hető leg­tö­ké­le­te­sebb kör­nye­zet várja ott­hon. Már most óvja min­den­től!
  • Szerző: Ripost

A várandós Meghan hercegné nagyon ügyel a részletekre. Biztosan remek édesanya lesz, hisz gyermeke egészségét és igényeit tartotta szem előtt a babaszoba díszítésekor is - írja a Daily Mail.

Az egykori színésznő szigorú növényi étrendet követ, és Harry herceget is meggyőztearról, hogy csökkentse a húsfogyasztást. De másra is fény derült: aFrogmore-házba való költözésük egy 3 millió fontos felújítással is együtt járt. Ennek keretében a hercegné gyerekbiztos ablakokat szereltetett új otthonukba, és egy kifejezetten környezetbarát bojlerre is gondja volt. Mindebben a sztárok kedvelt belsőépítésze, Vicky Charles volt segítségére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az is kiderült, hogy a babaszobát Meghan természetes olajokkal dúsított, vegán, és teljesen bababarát falfestékkel festette ki. A színek tekintetében a divatos fehér és szürkés árnyalatokat választotta, amely tökéletes lesz a leendő kislány vagy kisfiú számára. 

Látszik, hogy nagyon gondoskodó édesanya lesz, hisz az általa használt festéket egy légzési problémákkal küzdő férfi fejlesztette ki, és ezt a natúr verziót az egészség jegyében rozmaring- és eukaliptuszolajjal fokozta.